Hotrec Net Zero Hospitality Roadmap: Att Navigera Mot Hållbarhet i Hotellbranschen

Hotrec Net Zero Hospitality Roadmap

Varför är Hotrec Net Zero Hospitality Roadmap Viktig?

Hotellbranschen har en unik möjlighet att påverka gästers beteenden och skapa en positiv inverkan på miljön. Genom att följa Hotrec’s rekommendationer kan hotell inte bara minska sina egna utsläpp utan också inspirera gästerna att göra mer miljövänliga val under sina vistelser. Dessutom, med ökad efterfrågan från kunder som är medvetna om hållbarhet, kan hotell som investerar i hållbarhet och tydligt kommunicerar sina insatser förvänta sig ökad lönsamhet och konkurrenskraft på marknaden. Vi uppmanar hotell runt om i världen att ta del av denna vägkarta och arbeta tillsammans för att skapa en positiv förändring för vår planet och våra framtida generationer. Det är dags att gå mot netto-nollutsläpp och omforma hotellbranschen till en ledande kraft för hållbarhet. LÄS MER

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *