Idag lanserar vi Rethink Textiles

rethink textiles

Idag är det D-day, äntligen kan vi stolta berätta om vårt nya varumärke som nu blir officiellt – Rethink Textiles. Rethink Textiles vision är att hjälpa hotellbranschen att sänka sitt klimatmässiga och sociala avtryck från textil och inspirera till att integrera textil i hållbarhetsmålen. Genom att utgå ifrån en cirkulär affärsmodell där textilierna består av återvunna material, som hyrs ut till kunderna och är en del av ett cirkulärt kretslopp, där ingen textil går till spillo, har vi funnit ett sätt att minska branschens klimatpåverkan avsevärt. Genom att engagera medarbetare och inspirera hotellgästen får vi textilierna att hålla längre samtidigt som vi ersätter dagens textilier med produkter producerade av material med lägre klimatpåverkan. Vårt samarbete med Samhall ser vi som ett viktigt sätt att bidra till vårt närområde.

Läs hela pressmeddelandet i sin helhet! https://lnkd.in/d4i4px2j

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *