Hållbarhetstips till duschen

Orbital

Vår vision är att göra besöksbranschen mer hållbar

VarUniks vision är att göra besöksbranschen mer hållbar. Vi vill hjälpa våra kunder att bli mer framgångsrika i sitt hållbarhetsarbete och hjälpa dem att nå sina miljömål. Vid tillverkningen av textilier går det åt enorma mängder vatten och som en del av vårt egna hållbarhetsarbete arbetar vi därför för att spara vatten både vid produktionen och vid användningen av våra produkter. Tex genom att tillhandahålla textilier framtagna av spillbomull, återvunnen polyester samt att kunna erbjuda cirkulära produkter. Textiltillverkningen påverkar också tillgången på säkert och friskt färskvatten vilket vi tycker är ett viktigt område att förändra.

Ett företag som arbetar med just detta är Orbital Systems som tagit fram världens första smarta uppkopplade dusch som både renar och återcirkulerar vattnet. 👍

Fantastiskt tycker vi! 👌

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *